Жена от столицата откри осиновената си сестра 52 години по-късно.По-лесното разкриване

...
Жена от столицата откри осиновената си сестра 52 години по-късно.По-лесното разкриване
Коментари Харесай

52 години по-късно : Жена от София откри осиновената си сестра

Жена от столицата откри осиновената си сестра 52 години по-късно.

По-лесното разкриване на тайната на осиновяването ще помогне на хиляди осиновени да открият своите фамилии. Но даже преди приемането на измененията Станислава Кабакчийска съумява да открие сестра си посредством обществените мрежи.

" Майка ми умря. Намерихме документ, с който е викана в съда и оттова разбрахме, че майка ми е родила четвърто дете. Аз съм трето дете в многодетно семейство. Баща ми беше строителен служащ, майка ми работеше в стол. Имам двама по-големи братя и в един момента се оказа, че майка ми е родила още едно дете - Таня ", споделя разчувстваната Станислава.

Тя споделя, че възприятието да срещнеш сестра си за първи път е неописуемо.

" Игнорираш неприятното - това за какво майка ми и татко ми са постъпили по този начин. Аз взех решение да намеря сестра ми и посредством обществените мрежи я открих. Свързахме се по телефона. Видяхме се онлайн и се прегърнахме. Всички подозрения и терзания отшумяха. Усещането е като да застанеш на ръба на Космоса и да скочиш с парашут. Ще кажа на всички, които желаят да потърсят свои осиновени близки - не се опасявайте ", добави дамата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР